Ontmoet Maartje

Hoi, lieve jij! Tof dat je (hi)er bent en een kijkje neemt op mijn website.

Ik ben Maartje Geverinck, friskijker & een maatje onderweg voor jong en oud. In mijn sessies & trainingen doe ik samen met jou het licht aan en kijken we wat ís en werken we naar de zon toe. Ik neem je mee naar jouw potentieel en help je met (blijven) stralen. Ik breng je terug naar je “natuurlijke jij”!


Vroeger…

Born and raised als oudste van vier tussen de koeien op een melkveehouderij in het Achterhoekste puntje van Nederland.  ‘Anpakken’, ‘kom op, deurgoan’ en ‘met mekare, veur mekare’ zat er al vroeg in. Als kind was ik vrolijk, bescheiden en paste ik mij zonder moeite aan. Gemiddeld in alles. Tijdens mijn studie International Business & Languages was ik klaar met mijzelf inhouden en verkeerd maken en ging ik op avontuur. De studie- en stageplekken in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk & Indonesië en vele toffe gastgezinnen maakten heel wat in mij los. Alsmaar duidelijker waar mijn geluk en capaciteiten lagen. Daarna ging ik met völle skik naar mijn werk bij de Nedap. Even later werd dit ingeruild voor vrijwilligerswerk in Nepal.


De aanloop naar & start van..

Bij een trekking & paragliding avontuur in de hemelse Nepalese bergen klopte mijn hart-elijk: hoe ze hier leven is wat ik altijd wist dat mogelijk was, alleen niet eerder als zodanig ervoer. De ontspannen en ontvankelijke sfeer, de avontuurlijkheid en (waanz)innige verbondenheid met mens en natuur. Wauw! Een ongekunstelde LevensRijkheid dat geluk, vitaliteit & dankbaarheid uitstraalt en ik graag wil delen met iedereen die hiernaar opzoek is. En zo is op 11 januari 2016 “BeLightFull” geboren.


BeLightFull

De volgende drie dingen krijgen in mijn bedrijfsnaam een thuis:
BE = Zijn ~ alles verandert in het licht van bewustzijn: inspiratie dat je spontaan ontvangt en omzet naar actie raakt harten;
LIGHT = Licht ~ Als je kiest voor dat waar JIJ blij van wordt (tool: wat ‘licht’ voelt, is waar voor jou en dat wat ‘zwaar’ voelt, is niet waar voor jou), is dat als benzine aan jezelf – dat doorwerkt op jou en anderen (Come on, Be-Light-Fuell!)
FULL = Compleet ~ alles hebben wij al in ons: een oneindige gereedschapskist die we mogen (h)erkennen en leren gebruiken.


En toen…

Had ik ineens een baan bij een zorghuis om van dichtbij te zien en ervaren hoe mensen in Nederland met zorg & aandacht omgaan. In mijn vrije tijd volgde ik de Life Coach opleiding bij Annemarie Sips, maakte ik schoon bij en had ik prachtige, diepgaande gesprekken met ouderen over zowel het leven als de dood, heb ik kennis gemaakt met Reiki bij Ad Sonam Tenzin Westen en andere manieren van kijken ontdekt tijdens de cursussen van Marjolein van der Meulen bij HeartConnection Nederland. Vanaf oktober 2016 faciliteer ik mijzelf en anderen m.b.v. de Access Consciousness® tools. Trainingen die ik er al gevolgd heb: 3 Access Bars® Classes, 3 Foundation Classes, de Pijn & Blessure Class, de 3-daagse Body Class, de Energetic Facelift Class, Access Tools in School, Pragmatic Psychology Class, Talk To The Entities Intro, Right Voice For You Intro…..


Vraag jij jezelf af wat er nog meer in jou zit? En wil je beweging maken vanuit eigen wil, rust & kracht? 


Ik kan van betekenis zijn als jij:

  • jezelf wilt leren kennen en klaar bent om te leven vanuit de “natuurlijke, ontspannen jij”;
  • stress en psychische en lichamelijke blokkades wilt releasen bij jezelf en anderen;
  • op zoek bent naar groei, beleving & nieuwe uitdagingen!

Samen met jou kijk ik naar jouw talenten, valkuilen en kwaliteiten.
We gaan voorbij aan wat tegen jou gezegd is of wat je bent gaan geloven.
Wat is het dat JIJ weet, dat niemand anders weet?

Is nu de tijd om te kiezen voor JOU en jouw cadeaus te delen met de wereld?

Ik hoop je eens te mogen leren kennen,
Maartje Geverinck