Ontmoet Maartje

Hoi, lieve jij. Allereerst… tof dat je (hi)er bent en DANK dat je onderzoekt wat ’t leven voor jou nog meer in petto heeft!

BeLightFull gelooft dat iedereen mag en kan stralen, als je daarvoor kiest.
Als je toelaat wie je van nature bent – wauw, wat zal dat jou en de wereld brengen?
Als eenieder van ons in zijn/haar potentieel stapt, worden de mogelijkheden die voor ons allen gecreëerd worden, oneindig veel groter.

De volgende drie dingen krijgen bij  B e L i g h t F u l l  een thuis 
BE =  z i j n  ~ alles verandert in het licht van bewustzijn: inspiratie dat je spontaan ontvangt en omzet naar actie raakt harten;
LIGHT =  l i c h t  ~ als je kiest voor dat waar JIJ blij van wordt (tool: wat ‘licht’ voelt, is waar voor jou en dat wat ‘zwaar’ voelt, is niet waar voor jou), is dat als benzine aan jezelf – dat doorwerkt op jou en anderen (come on, Be-Light-Fuel(l)!)
FULL =  c o m p l e e t  ~ alles hebben wij in ons: een oneindige gereedschapskist die we mogen (h)erkennen en leren gebruiken.

BeLightFull is het licht & de facilitator voor het ontdekken van jezelf, meer beweging & verbinding:
  • Mensen die op zoek zijn naar inzicht in wie ze zijn, wat ze gelukkig maakt en welke capaciteiten zij hebben;
  • Mensen die weten wat ze in huis hebben en dat ze van betekenis willen zijn, maar geen beweging & innerlijke vervulling ervaren;
  • Mensen die behoefte hebben aan samen groeien, verbinden en de wereld beter, fijner & zachter maken.

Mijn persoonlijke reis:

| vroeger… 
Born and raised als oudste van vier tussen de koeien op een melkveehouderij in het Achterhoekste puntje van Nederland.  ‘Anpakken’, ‘kom op, deurgoan’ en ‘met mekare, veur mekare’ zat er al vroeg in. Als kind was ik vrolijk, bescheiden en paste ik mij zonder moeite aan. Gemiddeld in alles. Tijdens mijn studie International Business & Languages was ik klaar met mijzelf inhouden en verkeerd maken en ging ik op avontuur. De studie- en stageplekken in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk & Indonesië en vele toffe gastgezinnen maakten heel wat in mij los. Alsmaar duidelijker waar mijn geluk en capaciteiten lagen. Daarna ging ik met völle skik naar mijn werk bij de Nedap. Even later werd dit ingeruild voor vrijwilligerswerk in Nepal.

| de aanloop naar & start van…
Bij een trekking & paragliding avontuur in de hemelse Nepalese bergen klopte mijn hart-elijk: hoe ze hier leven is wat ik altijd wist dat mogelijk was, alleen niet eerder als zodanig ervoer. De ontspannen en ontvankelijke sfeer, de avontuurlijkheid en (waanz)innige verbondenheid met mens en natuur. Wauw! Een ongekunstelde LevensRijkheid dat geluk, vitaliteit & dankbaarheid uitstraalt en ik graag wil delen met iedereen die hiernaar opzoek is. En zo is op 11 januari 2016 “BeLightFull” geboren.

| en toen…
Had ik ineens ook een baan bij een zorghuis om van dichtbij te zien en ervaren hoe mensen in Nederland met zorg & aandacht omgaan. In mijn vrije tijd volgde ik de Life Coach opleiding bij Annemarie Sips, maakte ik schoon bij en had ik prachtige, diepgaande gesprekken met ouderen over zowel het leven als de dood, heb ik kennis gemaakt met Reiki bij Ad Sonam Tenzin Westen en andere manieren van kijken ontdekt tijdens de cursussen van Marjolein van der Meulen bij HeartConnection Nederland. Vanaf oktober 2016 faciliteer ik mijzelf en anderen m.b.v. de Access tools: “mensen in staat stellen om te weten dat zij weten.”

Wat als alles mogelijk is…?
BeLightFull schijnt licht op wat nu aandacht nodig heeft en faciliteert in het proces naar innerlijke groei & geluk.
Op een interactieve, speelse manier naar jouw ‘welcome home’ – waarin volgende stappen inzichtelijk en uitnodigend worden.
Welke spiegel of kleur mag ik zijn, die jou aanraakt en inspireert naar meer?

Wat als jij het geschenk en de verandering bent waar de wereld om vraagt? Is nu de tijd ?

Welkom – leuk je te ontmoeten,
Maartje Geverinck