Klantexperience

Ik heb Maartje leren kennen tijdens haar afstudeerstage voor mijn bedrijf Miss Natural. Er was direct een klik! Maartje bruist van energie, leert als een spons en staat met haar frisse blik open voor alles! In haar aanwezigheid zijn geeft je direct nieuwe impulsen, positieve kracht en een gevoel van alles kan! Ik kan Maartje aanbevelen voor alles waar haar passie naar uitgaat.
Eva van ZeelandMiss Natural
Maartje is een frisse, sprankelende meid. Ze staat voor BeLightFull; een echte lichtstraal! Vol met positieve uitspraken, energie en daadkracht. Ik heb mijn eerste Access Bars ontvangen bij Maartje en dat heeft veel teweeg gebracht. O.a. dat ik bij haar een Access Bars training heb gevolgd en een cursus in numerologie. Ze inspireert, is enthousiast, luchtig en een warm mens. Ik word altijd blij als ik haar zie!
Renate BoschkerPraktijk Essentie en Gevoel
Maartje, je bent lief, alert, bewust en hebt aanstekelijke enthousiasme. Mijn hart gaat gelijk open van jou. Dankbaar dat jij er bent. Op zo’n jonge leeftijd wereldse wijsheid en bewustzijn overbrengen in onvoorwaardelijkheid. Als mensen het willen ontvangen die omarm je, ook als mensen er (nog) niet open voor staan omarm je deze mens. Dit is jouw kracht. Je bent zo jong en gaat nog veel meer groeien; mensen inspireren; blij zijn met je gulle lach. Het leven lacht jou toe en ik wens dat velen deze levensstijl volgen. Be – light and full: wees een volwaardig mens. Liefs, Marjolein
Marjolein van der MeulenHeartConnection Nederland
Maartje is een stralende vrouw, die open een behandeling ingaat. Geleid door het moment en de energie, stromen de woorden die noodzakelijk zijn voor een verrijking als vanzelf naar buiten. Waardevolle behandelingen volgen. Dankbaar dat ik Maartje heb leren kennen en dat we o.a. samen de Bars uit mogen en kunnen wisselen.
Dory MasselinkEnergiebron - Masselink
Ik heb Maartje voor het eerst gezien tijdens een workshop van Heartconnection Nederland en hebben toen samengewerkt. Ze straalt rust uit, is open, enthousiast en vol energie. De puurheid zelve, een creator en lieve vrouw die open is voor iedereen. Bij haar kan jij jezelf zijn en dat geeft een warm en veilig gevoel. Mijn eerste Access Bars training heb ik bij Maartje gevolgd. De sfeer was erg goed, heel fijn om dit te hebben ervaren. Hoe wordt het nog beter dan dit?
Ingrid KottePraktijk Ingrid Kotte
Voor mij is Maartje een engel op aarde: Puur, Licht, Luchtig, Aanwezig, Stralend, Oordeelloos met een groot HART voor de ander en voor haarzelf. Ze laat mij zien dat wanneer je goed zorgt voor jezelf je er ook kan zijn voor de ander. Haar creatievermogen is groots en dit brengt ze over. Mijn tweede Bars training bij Maartje gedaan. De tweede helft heerlijk in de openlucht. Fijn om ook eens te ervaren hoe het is in een kleine setting. En dan ook nog naast de deur in ons mooie Achterhoek! We kregen heerlijk alle aandacht. Ze liet ons de mogelijkheden zien i.p.v. de beperkingen die wij ons vaak opleggen en gaf ons mee dat er geen goed of fout bestaat. Door bij haar in de buurt te zijn, gaat het bij jou stromen. Kortom, voor vragen, keuze en mogelijkheden: ontmoet Maartje.
Monique Klein GunnewiekIK-KI Coaching & Energiewerk
Ik heb Maartje leren kennen bij Centrum Goud in Eibergen en hebben o.a. samen een cursus bij HeartConnection Nederland gevolgd. De cursus Access Bars heb ik met succes bij Maartje gedaan. We hadden een fijne groep waar de Bars goed konden stromen. Haar duidelijke uitleg en spontaniteit maken deze cursus voor mij tot een onvergetelijke dag.
Jolanda Veenendaal
Maartje geeft met haar “eigen” wijsheden verhelderende en mooie inzichten waar je wat mee kan. Ik kan erg met haar lachen. Door haar vrolijke, positieve en spontane energie is het fijn om bij haar te zijn. Zeker een aanrader om als maatje Maartje te vragen. Bedankt voor je inzichten die je mij hebt meegegeven en je aanstekelijke energie. Ik hou ervan.
Mirjam Bruinsma
Wauw – waar zal ik eens beginnen? ✨ Toeval bestaat niet. Toen ik Maartje in de zomer van 2017 tegenkwam wist ik meteen: dit is een bijzondere ontmoeting. We spraken af voor thee en al snel leerde ik kennen dat Maartje into allerlei toffe dingen was: Access Consciousness®, numerologie en ‘vrij leven’. Leven zoals dat bij jou past. Een heerlijk mens en we hadden meteen een klik. Ik verdiepte me in ‘haar wereld’ en kwam erachter dat het puur gaat om jezelf leren kennen. Eigenlijk duik je dus in je eigen wereld. Ik ben zelf superdruk met een fulltime baan, twee ondernemingen en vrijwilligerswerk. Een vol hoofd, dat regelmatig even opgeruimd mag worden. Inmiddels ben ik een paar (h)eerlijke Access Bars behandelingen verder. Dat is bij Maartje steeds weer genieten, ontspannen en tot rust komen. In de zomer zaten we zelfs in ’t zonnetje – allemaal geen probleem. Naast de Access Bars behandelingen hebben we ook de mooiste gesprekken. Gewoon aan de keukentafel of tijdens een wandeling buiten. Clearing the mind, in alle vrijheid. En kom je langs bij Maartje, dan staat de koffie/thee altijd voor je klaar. Of het Kangen-water, speciaal water dat jou van binnenuit helemaal verzorgt. Hoe dan ook: na een bezoek bij/van Maartje ga je stralend weer naar je ‘dagelijkse dingen’.
Nadi ZoetebierNadi Media
Ik heb bij Maartje mijn 3e Access Bars Class gevolgd. Een mooie aanvulling op wat ik al wist. Ik heb genoten van haar sprankelende energie. Een dag waarin alle ruimte was voor vragen, gewoon om te ZIJN. En zoals Maartje zelf zegt: “Follow the energy.” Het voelt vertrouwd, goed en fout bestaat niet en alles is OK. Na thuiskomst was ik, in eerste instantie, helemaal gesloopt. Daarna begon het te stromen en ben ik tot laat in de avond creatief geweest. De volgende dag op mijn werk was ik zoveel gewaar en in een overleg zelfs een uitspraak gedaan over iets wat ik vanuit mijn diepste bewustzijn al langer merkte. Het bracht daar even flink chaos, maar kunnen nu weer verder met creëren; er is ruimte ontstaan. Dank je wel Maartje, voor de lichtheid waarmee jij de Class hebt gegeven.
Leonie Roering - HorselenbergDichterbij jezelf