Ik heb Maartje leren kennen tijdens haar afstudeerstage voor mijn bedrijf Miss Natural. Er was direct een klik! Maartje bruist van energie, leert als een spons en staat met haar frisse blik open voor alles! In haar aanwezigheid zijn geeft je direct nieuwe impulsen, positieve kracht en een gevoel van alles kan! Ik kan Maartje aanbevelen voor alles waar haar passie naar uitgaat.
Eva van ZeelandMiss Natural
Maartje is een frisse, sprankelende meid. Ze staat voor BeLightFull; een echte lichtstraal! Vol met positieve uitspraken, energie en daadkracht. Ik heb mijn eerste Access Bars ontvangen bij Maartje en dat heeft veel teweeg gebracht. O.a. dat ik bij haar een Access Bars training heb gevolgd en een cursus in numerologie. Ze inspireert, is enthousiast, luchtig en een warm mens. Ik word altijd blij als ik haar zie!
Renate BoschkerPraktijk Essentie en Gevoel
Maartje, je bent lief, alert, bewust en hebt aanstekelijke enthousiasme. Mijn hart gaat gelijk open van jou. Dankbaar dat jij er bent. Op zo’n jonge leeftijd wereldse wijsheid en bewustzijn overbrengen in onvoorwaardelijkheid. Als mensen het willen ontvangen die omarm je, ook als mensen er (nog) niet open voor staan omarm je deze mens. Dit is jouw kracht. Je bent zo jong en gaat nog veel meer groeien; mensen inspireren; blij zijn met je gulle lach. Het leven lacht jou toe en ik wens dat velen deze levensstijl volgen. Be – light and full: wees een volwaardig mens. Liefs, Marjolein
Marjolein van der MeulenHeartConnection Nederland
Maartje is een stralende vrouw, die open een behandeling ingaat. Geleid door het moment en de energie, stromen de woorden die noodzakelijk zijn voor een verrijking als vanzelf naar buiten. Waardevolle behandelingen volgen. Dankbaar dat ik Maartje heb leren kennen en dat we o.a. samen de Bars uit mogen en kunnen wisselen.
Dory MasselinkEnergiebron - Masselink
Ik heb Maartje voor het eerst gezien tijdens een workshop van Heartconnection Nederland en hebben toen samengewerkt. Ze straalt rust uit, is open, enthousiast en vol energie. De puurheid zelve, een creator en lieve vrouw die open is voor iedereen. Bij haar kan jij jezelf zijn en dat geeft een warm en veilig gevoel. Mijn eerste Access Bars training heb ik bij Maartje gevolgd. De sfeer was erg goed, heel fijn om dit te hebben ervaren. Hoe wordt het nog beter dan dit?
Ingrid KottePraktijk Ingrid Kotte
Voor mij is Maartje een engel op aarde: Puur, Licht, Luchtig, Aanwezig, Stralend, Oordeelloos met een groot HART voor de ander en voor haarzelf. Ze laat mij zien dat wanneer je goed zorgt voor jezelf je er ook kan zijn voor de ander. Haar creatievermogen is groots en dit brengt ze over. Mijn tweede Bars training bij Maartje gedaan. De tweede helft heerlijk in de openlucht. Fijn om ook eens te ervaren hoe het is in een kleine setting. En dan ook nog naast de deur in ons mooie Achterhoek! We kregen heerlijk alle aandacht. Ze liet ons de mogelijkheden zien i.p.v. de beperkingen die wij ons vaak opleggen en gaf ons mee dat er geen goed of fout bestaat. Door bij haar in de buurt te zijn, gaat het bij jou stromen. Kortom, voor vragen, keuze en mogelijkheden: ontmoet Maartje.
Monique Klein GunnewiekIK-KI Coaching & Energiewerk
I first met this loving and enthusiastic smiley lady on a trip to France. Maartje’s positive approach to all kinds of situations struck me the most, among my encounters she’s one of the few that actually sees the positive in her peers and she nourishes it. Her attitude towards life and her caring personality is as always most uplifting and because of her innate love to humanity and the universe she is very lovely, lovable, observant and empathetic. I genuinely believe that Maartje wants the best of all… Even the ones that aren’t very socially, emotionally and mentally gifted as her. Maartje is one that I’d wish I spent more time with.
Knut GeislerTravelling worker from Greenland
Maartje biedt mij inspiratie, inzicht in out-of-the-box mogelijkheden, voorbeeld dat snelle energie ook werkt en vooral durf! Hoe gekker, hoe better! ❤
Karlijn Brethouwer - PapeKarlijn - Praktijk voor Bewustzijn
Maartje heb ik voor het eerst gezien als facilitator bij een lezing door Kalpana (Access Consciousness). Wat mij direct opviel was haar sprankelende en bruisende energie. Daarna volgde de Foundation Class en cursus numerologie die zij allebei hostte en de Access Bars Class die zij zelf gaf. Maartje volgt de energie, stelt mooie vragen en je kunt gewoon ‘ZIJN’. Maartje is een fijne vrouw om bij in de buurt te zijn.
Judith Post - NeurinkTop in Balans - voor iedereen die een leuker en lichter leven wil
Heerlijk om te wandelen met (een wandel)Maartje! Binnen of buiten je comfortzone, je hoeft het niet ver te zoeken. In dit geval buiten MIJN comfortzone! Heerlijk op de blote voeten 5 km gewandeld door de natuur. Zeker voor herhaling vatbaar, en ook zeker een aanrader. Want geluk, dat is investeren in jezelf ‘ZIJN’.
Renee Koenders
Ik heb Maartje leren kennen in mijn winkeltje, ze kwam binnen met een vriendelijke lach, een gezicht die heel open was. Ik had bij de eerste ontmoeting al een klik met haar, hoe ze praatte, hoe ze over alles dacht. Zoveel eenvoud, natuurlijkheid en zeker niet te vergeten schoonheid. Wanneer ik met haar praat laat ze me op een of andere manier altijd een andere kant zien hoe de dingen zijn, of hoe ze juist niet zouden moeten zijn. Iedere keer vind ik het zo knap dat ze je laat inzien hoe de dingen anders zouden kunnen zijn zonder haar eigen mening te uiten. Ze heeft kracht die ik niet kan plaatsen, maar het voelt o zo vertrouwd. Daarom lieve Maartje, ben ik heel blij dat ik jou heb leren kennen. Je bent een wereldvrouw, een geweldige moeder, je bent alles.
Petra WesthoffEigenaresse It's All Possible
Ik heb Maartje leren kennen bij Centrum Goud in Eibergen en hebben o.a. samen een cursus bij HeartConnection Nederland gevolgd. De cursus Access Bars heb ik met succes bij Maartje gedaan. We hadden een fijne groep waar de Bars goed konden stromen. Haar duidelijke uitleg en spontaniteit maken deze cursus voor mij tot een onvergetelijke dag.
Jolanda Veenendaal
Maartje geeft met haar “eigen” wijsheden verhelderende en mooie inzichten waar je wat mee kan. Ik kan erg met haar lachen. Door haar vrolijke, positieve en spontane energie is het fijn om bij haar te zijn. Zeker een aanrader om als maatje Maartje te vragen. Bedankt voor je inzichten die je mij hebt meegegeven en je aanstekelijke energie. Ik hou ervan.
Mirjam Bruinsma
Een ontmoeting met Maartje is een mooie reis in een tijdcapsule waarin bij haar op invoelende en tegelijk luchtige wijze levensvragen aan de orde kunnen komen. Inspirerend, wederzijds inzichtgevend met een zonnige wijsheid! Om mijn favoriete schrijver Jack Kerouac te quoten: “Live, travel, adventure, bless, and don’t be sorry”.
Jan BuistDocent, auteur, Stichting Financieel Sterk
Wauw – waar zal ik eens beginnen? ✨ Toeval bestaat niet. Toen ik Maartje in de zomer van 2017 tegenkwam wist ik meteen: dit is een bijzondere ontmoeting. We spraken af voor thee en al snel leerde ik kennen dat Maartje into allerlei toffe dingen was: Access Consciousness®, numerologie en ‘vrij leven’. Leven zoals dat bij jou past. Een heerlijk mens en we hadden meteen een klik. Ik verdiepte me in ‘haar wereld’ en kwam erachter dat het puur gaat om jezelf leren kennen. Eigenlijk duik je dus in je eigen wereld. Ik ben zelf superdruk met een fulltime baan, twee ondernemingen en vrijwilligerswerk. Een vol hoofd, dat regelmatig even opgeruimd mag worden. Inmiddels ben ik een paar (h)eerlijke Access Bars behandelingen verder. Dat is bij Maartje steeds weer genieten, ontspannen en tot rust komen. In de zomer zaten we zelfs in ’t zonnetje – allemaal geen probleem. Naast de Access Bars behandelingen hebben we ook de mooiste gesprekken. Gewoon aan de keukentafel of tijdens een wandeling buiten. Clearing the mind, in alle vrijheid. En kom je langs bij Maartje, dan staat de koffie/thee altijd voor je klaar. Of het Kangen-water, speciaal water dat jou van binnenuit helemaal verzorgt. Hoe dan ook: na een bezoek bij/van Maartje ga je stralend weer naar je ‘dagelijkse dingen’.
Nadi ZoetebierNadi Media
Maartje is voor mij heerlijke positieve energie, zonder oordeel en altijd (zowel privé als in je business) in ontwikkeling en bewegend vanuit mogelijkheden. Omgevingen creëren en inspireren voor verbinding, ontwikkeling en bewustzijn is wat jou bijzonder maakt. Ik volg je aanbod (trainingen – inspiratiesessies – bijeenkomsten etc) altijd en zodra het goed voelt voor mij stap ik er weer in!
Ik heb bij Maartje mijn 3e Access Bars Class gevolgd. Een mooie aanvulling op wat ik al wist. Ik heb genoten van haar sprankelende energie. Een dag waarin alle ruimte was voor vragen, gewoon om te ZIJN. En zoals Maartje zelf zegt: “Follow the energy.” Het voelt vertrouwd, goed en fout bestaat niet en alles is OK. Na thuiskomst was ik, in eerste instantie, helemaal gesloopt. Daarna begon het te stromen en ben ik tot laat in de avond creatief geweest. De volgende dag op mijn werk was ik zoveel gewaar en in een overleg zelfs een uitspraak gedaan over iets wat ik vanuit mijn diepste bewustzijn al langer merkte. Het bracht daar even flink chaos, maar kunnen nu weer verder met creëren; er is ruimte ontstaan. Dank je wel Maartje, voor de lichtheid waarmee jij de Class hebt gegeven.
Leonie Roering - HorselenbergDichterbij jezelf
De allereerste keer toen ik Maartje ontmoette voelde goed. Tijdens de koffie hebben we een super mooi gesprek gehad. De steun en kracht wat je me gaf om mijn weg te gaan die ik nu gegaan ben. Dit was een super keuze, maar voor mij ook een hele moeilijke. Jij hebt me toch echt over die drempel heengezet, het laatste duwtje in mijn rug. Nu een half jaar verder en blij met de keuze voor deze baan. Echt genieten. Niks geen druk, iedereen is blij met mij. De rust die Maartje uitstraalt voelt goed. En ook de gesprekken die we gehad hebben, zowel zo als via FB Messenger. Al met al geeft jij liefde, rust en energie aan mij als ik het nodig heb.
Ingrid van Drunen - Holtkamp
Maartje kan mensen inspireren en weer positief in het leven zetten. Top!
Elly Prins
Op het heerlijke OpenUP festival heb ik Maartje ontmoet. Ze viel me meteen al op met haar sprankelende energie en haar vreugdevolle aanwezigheid. Het was fijn en inspirerend om een gelijkgestemd iemand rond mijn eigen leeftijd te ontmoeten die zo voor zichzelf staat en niet bang is om haar ideeën met de wereld te delen. Ik kan nogal eens denken dat ik nog te jong ben, niet genoeg weet, niet genoeg heb ervaren om uit te mogen spreken wat ik vind en denk. Maartje’s aanwezigheid heeft me weer toen herinneren dat dat allemaal niet het geval hoeft te zijn. Dus hier ben ik en ik ga staan voor mezelf en hoe ik het leven zie.
Iliane AndringaThe Lioness Kitchen
BeLightFull is voor mij precies de belichaming van de maatschappelijke missie van Maartje. Tijdens de BARS – sessie en gewoon in de gesprekken met jou als buddy voelde ik meteen een verlichting. Het leven is FUN! Het moeten heb je eraf gehaald en ik maak nu veel meer en gerichter keuzes, waarin ‘ik’ centraal sta. Jij en je methodevriend BARS zijn de leukste route om meer lol in/uit je leven te halen op een ontspannen manier.’ Jij hebt me laten inzien dat alles mogelijk is en dat het belangrijk is om te doen wat voor jezelf goed voelt. Mensen helpen om zo veel mogelijk dingen te doen in het leven waar je blij van wordt. Je leert iedereen om in de vraag te zijn. Ik kan haar aanraden als je een buddy/maatje op zakelijk en privé vlak zoekt, dan voelt alles licht en mogelijk en vooral fun!
Marleen Kosterink - StapelbroekEen Idee & Maatschappelijk Betrokken Projectmanager bij Berkellandse Uitdaging
Maartje is een spontane en sprankelende persoonlijkheid en weet altijd het beste uit iedereen naar boven te halen. Ook ik heb een Access Bars behandeling van haar mee mogen maken, een hele fijne en bijzondere ervaring! 🌸 Maartje, blijf doen waar je voor staat. Keep sparkling ✨
Iris MeulenveldSales & Marketing Manager
Fantastische en wijze jongedame! Heel dankbaar dat ik Maartje mocht ontmoeten! En nog mooier dat zij dingen vraagt en verteld waardoor ik “tools” krijg om mij verder te her-inneren!
Kor de Jong
I got to know Maartje during the Dashain (greatest festival of Nepal), all the way from Netherland. She kept on telling that her real name is Maartje, but I enjoyed calling her Aana. The confidence inside her has inspired me. The way she has her passion for travel and the way she traveled to Nepal, made me realize that we are all slave of our own thoughts. We stayed in Solukhumbu for about 6 days and how I have known her is : Aana is a silent girl. I have noticed, her wide smile being answer for everything; and most of the times she talks through her eyes. Amazing!! She is just amazing girl filled with ~Bliss~. I have learnt, great things really lie on the other end of fear. Lots of Love 
Saw RuhGirls Empowered by Travel-Nepal
Maartje is een ontzettend tof mens en bruist van de energie. Tijdens de Bars training hele mooie en praktische tools aangereikt gekregen in een heerlijke sfeer. Ze is recht door zee en daardoor komt het goed binnen. Toppie!
Tamara Terbraak
This lady! Ze is krachtig, fun, playful, heel relaxed, lekker zichzelf, en durft hier VOL voor te staan. Ze prikkelt. Ik werd letterlijk naar Eibergen getrokken. Na het eerste contact met haar via FB, een heel mooi open connected gesprek. En een paar dagen later hops zat ik in het vliegtuig van Barcelona naar m’n eerste BARS sessie met Maartje !! 🤩 Een jaar later, zie ik wat haar uitnodiging ‘to a life of possibilities’ voor mij in gang heeft gezet. Veeeeel! Letterlijk heeft ze voor mij de deuren geopend naar een nieuwe wereld. De BARS, vragen stellen, willen bekijken vanuit een nieuwsgierigheid van wat er nog meer kan, nieuwe dingen op m’n pad, lichter, meer mezelf, en meer dagen met die sterke after-feeling die we toen hadden na de sessie bij Maartje: mega ZIN voor ’t leven en gekheid in onze bol. Wuhu-hooo! Mocht de excitement door je lijf gieren (voor een meet met Maartje), go go gooo, ga ze achterna! It may create something stunning 💓
Bertine Bielderman