Maartje Geverinck coaching
150

Coaching

Energiek, Sprankelend, Scherp, Fun, Verbindend, Life-Changing = coaching à la Maartje!

Een échte BeLightFull dienst, waarbij ik samen met jou de flow volg en bijdraag waar mogelijk. We kijken jouw beren op de weg récht in de ogen aan en dagen ze uit aan de kant te gaan, zodat J I J kan doen wat je echt wilt doen. Je gaat gegarandeerd energiek én in totale verwondering naar huis…

TARIEVEN
Wat kan een sessie met mij bijdragen aan jou..?

Hoe zal jouw leven over 5 jaar zijn als je ervoor kiest om met mij te werken? Gaat het jouw leven verruimen, verrijken & grootser maken?

LIVE & ONLINE sessies (via ZOOM)
€150,-

* Zo nodig vooraf een 5/10 minuten intake per telefoon.
* Het bedrag is inclusief 21% btw.

Sessies AAN HUIS of op andere LOCATIE dan de praktijk
Voor sessies op locatie wordt extra kosten van €0,19 per kilometer berekend.

Het aantal sessies is afhankelijk van jouw situatie en bereidheid om verandering aan te gaan. Ieder persoon en lichaam is anders. Vaak blijken meerdere sessies nodig om verandering blijvend te integreren en om nog meer in eigen kracht te komen. De duur en prijs van vervolgsessies kunnen na de eerste sessie bepaald worden. We zullen bespreken wat jouw wensen zijn en op basis daarvan een vervolg creëren. Wat is mogelijk & FUN voor jou?

“Een sessie met Maartje is een mooie reis in een tijdcapsule waarin bij haar op invoelende en tegelijk luchtige wijze levensvragen aan de orde kunnen komen. Inspirerend, wederzijds inzichtgevend met een zonnige wijsheid!”

Ik voel me een heel stuk lichter. En ik voel me verbonden met mijn praktijk!!! Reuze blij mee! ☀️😇🙏☀️😇🙏

“Maartje biedt mij inspiratie, inzicht in out-of-the-box mogelijkheden, voorbeeld dat snelle energie ook werkt en vooral durf! Hoe gekker, hoe better! ❤