Access Bars® sessie

80

Access Bars® sessie

Wat als je de gedachten, gevoelens & emoties die je beperken kon veranderen?
Wat als je alles kan hebben wat je wenst, als je bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te doen?

Wat is Access Bars®?

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad… in het beste geval verandert je hele leven in iets groters.

>>> als je kiest voor Access Bars®, kies je voor verandering! 
 • Wist jij dat Access Bars® jou bekrachtigt in wat jij weet, je leert ontvangen en om minder te oordelen over jezelf?
 • Wist jij dat Access Bars® zijn ontworpen om je denkende, logische brein te omzeilen?
  Als je alles zou kunnen uitvogelen met je verstand, zou je dat dan niet allang hebben gedaan? (zie hier een mindblowing video)
 • Wist jij dat Access Bars® wereldwijd al duizenden mensen geholpen heeft meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen?
  Communicatie, slaap, gezondheid & gewicht, geld, seks & relaties, intense zorgen & beklemmende angsten, verlangen en zo veel meer.
 • Wist jij dat tijdens een Access Bars® sessie in korte tijd een zeer bijzondere energie ontstaat waarbij hart en hersenen coherent zijn en zich op 1 (golf)lijn bevinden? ♥
 • Wist jij dat de vorm van cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties – wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte?
  Wanneer je je Access Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect, zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.
 • Wist jij dat wetenschappelijk onderzoek laat zien dat een Access Bars® sessie hersengolven vertraagt naar de comfortable theta frequentie? (zie hier een video)
  Dezelfde frequente als wanneer je bijna in slaap valt, heel ontspannen.

Als verandering gemakkelijk en plezierig kan zijn, zou je dat dan kiezen?

Jouw investering in jezelf
€80,- per sessie, inclusief geluidsopname.
Het aantal sessies is afhankelijk van jouw situatie en bereidheid om verandering aan te gaan. Ieder persoon en lichaam is anders! Vaak zijn meerdere sessies een grotere bijdrage om verandering te integreren en om nog meer in eigen kracht te komen.

Zin in meer?
Wellicht is een 1-daagse >>> Access Bars training <<< iets voor jou!

Ervaringen:

“Alsof er een stofzuiger door mij heen ging! Een heerlijk opgeruimd gevoel.  Ik ben daarna meteen dingen gaan doen die ik al heel lang had uitgesteld.”

“Wow, het lijkt wel of je mij inplugt op stroom. Mijn voeten worden warm, terwijl ik ze nooit warm kon krijgen. Ik voelde het van mijn kruin, over mijn rug, tot mijn tenen gaan…”

“Ik ben heel blij en zit vol energie na jouw Bars! Al mijn onrust ging in een keer weg. Bijzonder, want ben in lange tijd niet meer zo rustig en ontspannend geweest.”

“Mmm, ik weet niet wat er gebeurt, maar er tintelt van alles. En ik was net aan het bedenken waar ik aan kon denken, maar er was niets meer, ha ha. Is dit normaal?”

“Ik ben stabieler, meer bewust van mezelf én wat goed is voor míj. De negativiteit van anderen heeft veel minder invloed op mij en kan ik zo van me af laten glijden. In het verleden kostte mij dit veel energie.”