Access Bars® behandeling

67

Access Bars® behandeling

Wat is Access Bars®?
Een ontspanningsbehandeling voor jong en oud.
Het biedt rust, overzicht & ruimte.
Een manier om zonder te praten gedragspatronen en ‘vastzittende’ gedachten, overtuigingen en emoties die je leven bepalen te veranderen.

Hoe werkt het?
Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massagetafel of -stoel, terwijl ik een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraak.
Door aanraking van de Bars® (energiebanen) gaat de energie stromen en laat jouw lichaam opgebouwde spanning, stress en belemmeringen los.
Praten mag, maar hoeft niet: het maakt voor de werking niets uit.
Het is alsof je de delete-knop van de computer indrukt: overtollige programma’s worden verwijderd zodat ruimte ontstaat voor nieuwe keuzes en mogelijkheden. 

Access Bars® heeft wereldwijd al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: communicatie, slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, intense zorgen en beklemmende angsten, verlangen en zo veel meer.

Heling & genezing 
Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte.
Wanneer 
je je Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.
 

Neurowetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin heeft aangetoond (zie video hieronder) dat hersengolven tijdens de Access Bars® behandeling vertragen naar de comfortabele theta frequentie. Dezelfde frequentie als wanneer je bijna in slaap valt, heel ontspannen.

Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert je hele leven ten goede.

Wat kost het?
Het aantal Access Bars® sessies is afhankelijk van jouw vraag. Zelfs één sessie kan al een groot verschil maken. Voor het beste resultaat ga ik uit van een gemiddeld aantal van 3 tot 5 sessies.
Investering: €67,- per sessie,  inclusief btw.

  

Tip!
Als je merkt dat je het zelf graag wilt leren en toepassen, kan je kiezen voor een Access Bars® training. Je leert dan in één dag de Access Bars® techniek plus praktische handvatten voor meer rust en handigheid bij alledaagse activiteiten. Je ontvangt een certificaat en je kan aansluiten bij uitwisselochtenden/-avonden waarbij je de behandeling 1x geeft en 1x ontvangt. T/m 15 jaar kunnen kinderen gratis deelnemen bij een betalende volwassene.

Ik wil het zelf graag leren

Ervaringen:

“Alsof er een stofzuiger door mij heen ging! Een heerlijk opgeruimd gevoel.  Ik ben daarna meteen dingen gaan doen die ik al heel lang had uitgesteld.”

“Wow, het lijkt wel of je mij inplugt op stroom. Mijn voeten worden warm, terwijl ik ze nooit warm kon krijgen. Ik voelde het van mijn kruin, over mijn rug, tot mijn tenen gaan…”

“Ik ben heel blij en zit vol energie na jouw Bars! Al mijn onrust ging in een keer weg. Bijzonder, want ben in lange tijd niet meer zo rustig en ontspannend geweest.”

“Mmm, ik weet niet wat er gebeurt, maar er tintelt van alles. En ik was net aan het bedenken waar ik aan kon denken, maar er was niets meer, ha ha. Is dit normaal?”

“Ik ben stabieler, meer bewust van mezelf én wat goed is voor míj. De negativiteit van anderen heeft veel minder invloed op mij en kan ik zo van me af laten glijden. In het verleden kostte mij dit veel energie.”