Access Consciousness®

TOEGANG tot WAT JIJ WEET dat MOGELIJK is

Het menu van deze realiteit is beperkt en dat ervoer ik al vanaf kleins af aan. Goed, slecht, juist, fout… het klopte niet voor mij. Ik voelde mij nooit echt thuis, wat ik ook probeerde. Het werkte niet! Totdat ik ging reizen en met persoonlijke groei bezig ging. Plots reikte Facebook mij Access® aan. En wow, hier kon ik wat mee!

Access Consciousness® biedt makkelijke, praktische handvaten waardoor je dingen in je leven kunt veranderen die je tot nu toe niet hebt kunnen veranderen. Het doel is om kinderen en volwassen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, te versterken, hen kennis te geven van wat ze zelf al weten en het bewustzijn op deze planeet te verhogen en het oordeel te verlagen.

Door Access® ben ik gaan ervaren HOE het is om vanuit eigen kracht te leven en hoe ik ALLES vóór mij kan laten werken (the good, the bad ánd the ugly). Ik ben meer van mijzelf en het leven gaan houden.
Een heerlijke vibe, die ik graag wil delen met iedereen die hiernaar op zoek is.

Access® definieert bewustzijn als: “de mogelijkheid om aanwezig te zijn in elk moment van je leven, zonder jezelf of iemand anders te veroordelen. Het is het vermogen om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat jij in je leven verlangt – groter dan wat je op dit moment hebt, en meer dan je met je hoofd kunt verzinnen. Het gaat veel verder dan de polariteit van deze realiteit – waar we altijd kijken naar wat goed of fout is.”

Magie verschijnt wanneer je doorhebt wat er mogelijk is…

Kies & ervaar..!