Access Consciousness®

Magie verschijnt wanneer je doorhebt wat er mogelijk is

Het menu van deze realiteit is beperkt en dat ervoer ik al vanaf kleins af aan. Goed, slecht, juist, fout… het klopte niet voor mij. Ik voelde mij nooit echt thuis, wat ik ook probeerde. Het werkte niet! Totdat ik ging reizen en ontdekte hoeveel anders, WEL mogelijk is. Plots reikte Facebook mij de Access tools aan. En wow, hier kon ik wat mee. Woorden voor dat wat ik maar niet kon uitleggen! Een wonderlijke vibe, die ik graag deel met iedereen die hiernaar op zoek is.

Access Consciousness® is een set van pragmatische en dynamische tools en processen die je helpen om meer bewust te zijn in het dagelijks leven, die je bekrachtigen om het leven te hebben waar jij energie van krijgt. Het streefdoel is dat mensen hun eigen creatieve kracht (h)erkennen om datgene in het leven te veranderen wat ze altijd al graag wilden veranderen. De tools zijn ontworpen om het bewustzijn op deze planeet te verhogen en het (zelf)oordeel te verlagen.

Access® definieert bewustzijn als: “de mogelijkheid om aanwezig te zijn in elk moment van je leven, zonder jezelf of iemand anders te veroordelen. Het is het vermogen om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat jij in je leven verlangt – groter dan wat je op dit moment hebt, en meer dan je met je hoofd kunt verzinnen. Het gaat veel verder dan de polariteit van deze realiteit – waar we altijd kijken naar wat goed of fout is.”

Hoe zou het zijn als ALLES (het mooie, het lelijke èn het slechte) een bijdrage kan zijn aan jou?

Kies & ervaar..!